We are Now OPEN
HoboHotelOslo_Vin_Lise_Anna-03

Vinsmaking

Velkommen til smaking av julens viner!

Lurer du på hva slags viner du skal servere til årets julemat?

Vinskribent Lise Aanes og vinimportør Anna Jæger inviterer til en kveld med sesongens mest spennende viner til julematen. Vi smaker viner til pinnekjøtt, ribbe, juletorsk, dessert og en boble-anbefaling til nyttårsfeiringen. Vi snakker også om hva du bør tenke på hvis du skal gå for klassiske kombinasjoner – og hva du kan gjøre hvis du vil utfordre gjestene dine en smule.

Smakingen byr på seks viner laget på naturens premisser, nøye valgt ut for å passe med sesongens smaker. Alle vinene vil være tilgjengelige på polet frem til jul, så du kan hamstre inn de du liker aller best.

Lise og Anna drev tidligere vinbaren Esaias sammen i Oslo sentrum. De kan også svare på alle dine brennende spørsmål om vin og mat i kombinasjon – og mye annet! Anna Jæger er utdannet sommelier og importør i Blend Wines. Lise Aanes er journalist, bla. kjent for vinspalten Naturlig Vin D2/Dagens Næringsliv, vinformidler og forfatter av boken Naturvin.

Du får muligheten til å smake seks ulike viner og det blir også mulighet til å kjøpe en signert utgave av boka Naturvin til lanseringspris – årets julegave til den vininteresserte?

Det blir ikke servert mat under smakingen. Du får servert viner som passer til julematen.

Velkommen ☺︎

NÅR

→ 9. desember
→ Fra kl. 17:00 til 19:00

HVOR

Pavilion — Hobo Oslo

HVORDAN

For å delta på dette arrangementet kjøper du billett nedenfor. Kjøpte billetter refunderes ikke.